Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

15 d’ag. 2014

Via Catalana 2014

Hi ha gent que diu que aquesta "V" de l'11 de setembre del 2014 no li motiva tant com la "Via Catalana" de l'any passat que va enllaçar tot el país de nord a sud...
Hi ha gent que diu que comença a estar farta de tant fer quilòmetres i comprar samarretes...
Hi ha gent que diu que no val la pena perquè ja es veu a venir que no ens deixaran votar...
NO HI ESTIC D'ACORD!
Potser no serà tan estètic com l'any passat ni estem tan emprenyats, però ara és més important que mai. A les portes de la consulta del 9-N ens cal fer una demostració de força que deixi fora de tot dubte la nostra "V"oluntat de "V"otar i de "V"èncer.
Ens cal fer un exercici de fe, de voluntat, de tenacitat, de perseverança i d'il.lusió. Per nosaltres i pel futur que volem deixar als nostres fills.
Des d'aquí una bona empenta a tots els indecisos per fer un altre esforç i sumar en aquesta "V" de la Diada d'enguany.
A Calders ja hem omplert 2 autobusos.
Ara no podem fallar!
Mireu aquest nou vídeo de l'ANC (amb l'autoanomenat "locutor de capçalera", Xavier Serrano) i, si encara no ho heu fet, correu a inscriure-us-hi.