Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 d’ag. 2014

Parking Shakespeare

Aquest dijous 31 de juliol vam anar a Barcelona a veure teatre.
Però no vam anar a cap teatre.
Vam anar a un parc públic, al Parc de l’Estació del Nord on, des de fa 6 anys, cada estiu, la Companyia Parking Shakespeare du a terme aquesta experiència d’oferir teatre de qualitat en un espai públic i de manera gratuïta. Ja feia anys que n’havia sentit a parlar i em picava la curiositat. Aquest any havia sentit més critiques positives que mai i vam anar-hi amb els nens.
Vam arribar mitja hora abans i vam poder seure a primera fila entre els seients que envolten un espai circular central de l’Espiral dels Til.lers on el públic envolta totalment els actors i en té una perspectiva de 360º. I llavors, a l’hora convinguda, van aparèixer els actors i van començar a desenvolupar l’obra “Molt soroll per res” de William Shakespeare (com indica el seu nom, aquesta companyia cada any representa un dels clàssics del dramaturg anglès). Els actors entraven i sortien de l’escenari central entremig del públic i ens van atrapar a tots amb les seves excel.lents interpretacions.
Al cap d’una hora i mitja l’obra va acabar entre els aplaudiments entusiastes del públic dempeus i llavors van posar una galleda al mig de l’escenari per tal que tothom qui volgués hi aportés la voluntat per donar continuïtat al projecte.
I tots hi vam col.laborar perquè a tots ens va agradar molt.
Aquest any ja haureu fet tard perquè s’acaben les representacions el 3 d’agost, però apunteu-vos-ho a l’agenda per a l’any que ve perquè val molt la pena.
Ah! I com a curiositat, uns quants membres de la companyia tenen arrels manresanes (Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert i Mireia Cirera, com a mínim).









4 comentaris:

Anònim ha dit...

ostres eladi m'ho apunto per l'any que be. El problema es que no sigui amb cap de setmana, de totes maneres intentarem anar-hi. Gracies

Eladi Martínez ha dit...

Anònim (qui ets?), també ho fan en cap de setmana. Aquest any ho han fet des del 18 de juliol fins al 3 d'agost, cada dia, excepte els dimecres. I crec que cada any ho fan si fa o no fa en aquest format.
Això, sí, aquest any ja hem fet tard...
a reveure
Eladi

Anònim ha dit...

Gracies!

Eladi Martínez ha dit...

De res, "anònim".
Eladi