Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 de jul. 2014

"Selfies" d'aniversari

Una "selfie" és una foto informal en format d'autoretrat. És molt popular entre els adolescents i s’ha convertit en un fenomen de moda. Normalment es fan amb les càmeres dels telèfons mòbils i s'acostumen a penjar a internet per compartir-les a través de les xarxes socials.
En català s'ha proposat el mot "autofoto" per evitar el terme anglès, però a mi m'agrada més l'opció "melafoto" (que vaig llegir al bloc de Els Amics de les Arts) i que suposo que es refereix a que la foto "me la foto" jo mateix.

Doncs bé, l'Anna i jo no som adolescents ni hem fet aquestes fotos amb el telèfon mòbil ni les hem penjat a les xarxes socials (bé, en tot cas només en aquest bloc), però hem passat 24 hores fora de casa celebrant el nostre aniversari de casats (19 anys ja...!!! i 27 si comptem els 8 previs de festeig) i no sé què ens ha agafat, però ens hem fet un bon grapat de "selfies".

Vam instal.lar-nos a Can Prat Barrina (casa de turisme rural que potencia el consum de productes de proximitat i on es pot gaudir d'una gran pau, una decoració amb molt bon gust i un tracte exquisit). A la nit vam anar a l'Observatori Astronòmic de Castelltallat per fer un bateig de cel (tot i que al final no va ser possible perquè el cel era ple de núvols i haurem de repetir-lo un altre dia). L'endemà vam anar a Sitges per passar un dia de platja i relax.

I aquí teniu el recull de "melafotos" o "selfies". I que per molts anys ens en puguem anar fent!










12 comentaris:

Anna ha dit...

Jajajaja,,,aixo de les selfies és tota una moda i en qualsevol lloc ja presta però...potser cal ser una mica selectiu...no cal les que no hem quedat gaire afavorits...eh...
Ah..gràcies per l´escapada...FANTÀSTICA

Anònim ha dit...

felicitats en el vostre aniversari. La veritat es que va be fer petites escapades de relax.

Xep i Mª Dolors ha dit...

Que per molts anys pugueu celebrar-lo i gaudir-ne de tot. Felicitats i que també puguem veure-ho i fer-vos petons de colors a tots. AH! i molt guapes les fotos, esteu molt afavorits i per molts anys sigui així

Eladi Martínez ha dit...

Anna, és veritat que n'he posat alguna que no hem quedat afavorits, però en canvi es veia com rèiem i ens ho passàvem bé... i això també és maco de recordar. Celebro que t'agradés la sorpresa!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

"Anònim", moltes gràcies, però... qui ets?
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Xep i Mª Dolors, moltes gràcies a vosaltres que us vau fer càrrec del Roc i l'Ona i ens vau permetre fer l'escapada de parelleta sense nens.
Eladi

Eladi i Ana (pares) ha dit...

Eladi i Anna: Amb molta il·lusió us donem la nostra afectuosa ENHORABONA ¡¡ Que molts anys pogueu gaudir d'aquest gran amor que us acompanya, des de...Petons i abraçades de qui us estima sempre,

Susana A. ha dit...

Felicitats parella!
A mi també m'agrada la paraula "melafoto" dels Amics :)
Que tingueu bon estiu!

Eladi Martínez ha dit...

Eladi i Ana (pares), gràcies per la vostra enhorabona. I vosaltres que ho pugueu anar veient! ;-)
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Susana, moltes gràcies per la visita, pel comentari i per la felicitació.
També molt bon estiu "peresós" per a tu! ;-)
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Eiii que no hi vaig pensar, mooooltes felicitats parella!!!!! Les "melafotos" molt xules, i es veu que us ho estaveu passant d'allò més bé!És veritat que ara estan molt de moda; jo porto ja uns anyets fent-me'n alguna que altra.
Vinga, ens truquem i posem fil a l'agulla per aquesta trobada estiuenca!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, noi: 19 anys ja!!! Doncs, sí, vam intentar passar-nos-ho bé.
vinga a veure si la setmana vinent ho quadrem.
Eladi