Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de juny 2014

Enhorabona, Sara (Final de la Lectura en Veu alta)

El dimecres 4 de juny s'ha celebrat la Final del Certamen de Lectura en Veu Alta al T.N.C. (Teatre Nacional de Catalunya).
L'organització convidava tots els companys de classe dels finalistes a assistir-hi i per això tota la classe de 4B vam pujar a l'autocar a les 9 del matí per anar a Barcelona.
Vam arribar a l'imponent edifici del TNC i després d'un ràpid esmorzar vam entrar a la Sala Gran. Vam desitjar molta sort a la Sara i vam col.locar-nos al lloc que teníem reservat.
Va ser un espectacle molt maco: tota la sala plena de gent, un gran presentador (altre cop el Joan Dausà), un gran escenari amb tot molt ben organitzat, el jurat, la majoria dels autors dels llibres que es llegien, autoritats... I tothom molt motivat i emocionat, amb pancartes i nervis per veure si la Sara podia guanyar.
Després de la presentació dels lectors van començar els de cicle mitjà i la Sara ho va fer MOLT BÉ, una altra vegada, com sempre. Vocalitzant, amb una veu dolça i expressiva, entonant perfectament, sense posar-se nerviosa i sense cometre errors. Ella va fer bé la seva part, però les altres finalistes també ho van fer molt bé.
Després d'escoltar tots els lectors de totes les categories, vam gaudir d'una actuació musical dels Messengers (finalistes del programa de TV3 "Oh, happy day"). I llavors va sortir el jurat amb el veredicte i ens va dir que donaven el premi de guanyadora a una altra nena que no era la Sara (una nena de Ripoll que també ho va fer molt bé).
Vam tenir una petita decepció però sabent que la Sara també ho havia fet molt bé i que, de fet, a aquelles alçades del Certamen tots eren guanyadors.
De fet el dia abans, des de l'escola li havíem regalat una edició pop-up d' "El Petit Príncep", per felicitar-la per la bona feina que havia fet fins arribar a la final i agrair-li que ens hagués permès viure a tota l'escola aquesta magnífica experiència.
Tots la vam felicitar i vam anar a dinar a un parc a prop del TNC.

I, quan vam arribar a l'escola, ens vam trobar la darrera sorpresa. Tots els alumnes de primària i infantil ens esperaven al mig del pati fent un enorme passadís per on ha passat la Sara entre els aplaudiments de tothom i els càntics de "Sara! Sara!". Perquè es veu que vàries classes van seguir la final que s'emetia per internet i van sentir i veure com de bé llegia i la volien felicitar encara que no hagués guanyat el primer premi.
Ha sigut un dia molt maco!

Us deixem amb un grapat de fotos del dia i el vídeo de la final on podeu escoltar la intervenció de la Sara a partir del minut 1:05:39.

I no volem acabar sense donar les gràcies a la Sara Molero per l'exemple que ens ha donat tot aquest temps. Per la il.lusió amb que ha entomat el repte, per l'interès i la constància amb que s'ha preparat, per les ganes de fer-ho cada cop millor, per la modèstia i l'esportivitat que ha mostrat a cada eliminatòria amb els altres companys amb qui participava, per la seva alegria... 
Estem molt orgullosos de tu, Sara.
I gràcies també a tota la gent del col.legi que ens ha mostrat el seu suport i la seva simpatia. 
Ha estat una experiència fantàstica!