Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

30 de maig 2014

Tornado de maig

Aquest mes de maig m'ha passat per sobre com un tornado. He estat i estic ficat en tantes coses que el dia a dia consisteix en anar-me traient de sobre el més immediat, sense tenir temps de planificar gaire més enllà. Els dies van passant i s'acosta el final de curs. Toca tancar carpetes, dormir poc i fer un últim esforç per gaudir del merescut descans.
En aquestes darreres setmanes m'han passat un munt de coses. Faig una mica de llista, us deixo 4 fotos i me'n vaig a treballar...

  • El paquet més gran és el dedicat a l'escola, amb tot el treball relacionat amb els informes de final de curs i altres projectes que han de cristal.litzar i materialitzar-se aquestes darreres setmanes després d'haver-hi dedicat mesos i mesos: la cantata del Petit Príncep, les exposicions finals dels treballs sobre el Petit Príncep, les obres de teatre...
  • Capítol a part es mereix la participació amb la meva alumna Sara Molero en el Certamen de Lectura en Veu Alta. Dimecres 4 de juny participarem a la final de Catalunya, on només han arribat els 6 millors de cada categoria.
  • Vam assistir a un concert del Ramon Mirabet a Torelló (amb el Roc i l'Ona) i a un altre d'Els Amics de les Arts al Kursaal.
  • Vam assistir a la Cantània on participava el Roc.
  • Vam organitzar i celebrar una emotiva cerimònia de comiat a les cendres dels meus avis.
  • He promogut el debat sobre la Llei Wert a la nostra escola i he acabat participant a la concentració davant de l'ajuntament de Manresa per entregar el Manifest-Decàleg contra aquesta Llei Wert, organitzada per Somescola.cat
  • I, entremig de tot això el Barça va acabar perdent la Lliga de futbol, La Bruixa d'Or Manresa ha perdut la plaça ACB, es va retirar el Carles Puyol, l'equip de futbol del Roc va guanyar la darrera competició en què participaven, s'ha d'anar preparant la propera CALDERINA, es van celebrar les eleccions europees, finalment vam pagar la factura d'Endesa i hem sobreviscut...
Coses i coses i coses... (i les que no es poden explicar...)
En deixo testimoni gràfic d'algunes:
 







6 comentaris:

Miles ha dit...

Tranquil Eladi,
tranquil...

Roger Berenguer ha dit...

Tu pots amb això i més, ànims!!!!!

Anna ha dit...

Un mes de maig moooooooolt intens...més de lo habitual...però tot...com sempre,....es va possant a lloc...
Ànims!!

Eladi Martínez ha dit...

Miles, Roger, Anna: gràcies.
Avui començo a veure la llum al final del túnel.
Petons de colors!
Eladi

Mònica ha dit...

Eladiiii!!!!! Salut i força al canut!!!! ;) ja arribem al finaaaaal ;)

Eladi Martínez ha dit...

Mònica, doncs si, ja arribem al final i el tornado de maig va passar, però el va seguir el tsunami de juny. Ara bé, si el sobrevivim (que segur qeu sí) vindrà la calma del juliol.
Eladi