Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

10 d’abr. 2014

Per un país de tots decidim escola catalana

El proper 14 de juny a les 6 h de la tarda, la plataforma Somescola.cat ha organitzat al centre de Barcelona una cercavila que pretén ser multitudinària, reivindicativa i festiva.
Sota el lema "Per un país de tots decidim escola catalana" es vol aplegar tant els membres de la comunitat educativa (escoles i educació en el lleure) com de la societat civil per defensar l'escola catalana i el dret a decidir el propi model educatiu.
Amb la crida "Porta el teu capgròs!", s'anima tots els participants a fer-se el seu propi capgròs i estrenar-lo durant la cercavila.
A més a més els cartells els ha fet el gran Joan Turu amb el seu estil ja inconfusible.

No sé si duré capgròs o no, però espero ser-hi i posar un granet més de sorra per defensar el que és nostre i no ens hem de deixar prendre.

M'ajudeu a fer-ho córrer?