Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 d’abr. 2014

Massa de pressa...

S'acaba el trimestre.
S'acaben les forces.
Vull escriure una notícia i tinc temes per triar, però tinc són.
Estic cansat.

Ha estat llarg i dur el trimestre. Hem fet molta feina. I ara ja estem preparant la Diada de Sant Jordi. I pensant quins llibres i quaderns demanarem per al curs vinent. I dissabte marxem a passar 3 dies a Dinópolis. I l'Ona està una mica malalta. I la meva iaia també. I hem d'assajar caramelles. I hem de deixar el cotxe al taller, però no el podem deixar perquè el necessitem. I tornem a tenir un problema amb les factures de la llum que no sabem com es resoldrà. I avui al Parlament espanyol han tombat la proposta de transferir a la Generalitat la capacitat de convocar el referèndum pel dret a decidir de Catalunya. I "Els Amics de les Arts" han tret el seu nou disc "Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure" i l'he anat a comprar i l'he escoltat i m'agrada...

Tots aquests temes són com cotxes que passen a tota velocitat per l'autopista mentre jo estic assegut a la vora, molt cansat, i penso que corren massa, que passen massa de pressa.
I la mateixa velocitat que porten provoca un so monòton que em va relaxant i em porta a un estat somnolent. I m'adono que avui no escriuré res de bo i que el millor que puc fer és anar a dormir.
Descansar...
Recuperar-me...

Massa de pressa...

Bona nit...

4 comentaris:

Miles ha dit...

Petons de colors!!!

MIles

S.A. ha dit...

Entre les presses i les incerteses no donem a bast... Ànims!

Roger Berenguer ha dit...

Tot va massa de pressa o massa a poc a poc, segons com es miri.. Però el relax i desconnectar també és molt important i necessari! Disfruteu molt a Teruel, m'han dit que el parc està molt bé i conto que ja ens en faràs cinc cèntims a la tornada...

Petons de Colors i Visca Catalunya, ara i sempre!

Eladi Martínez ha dit...

Miles, Susana, Roger, gràcies i petons de colors per a tots. Que arribin uns dies de calma i oxigen per fer una pausa i poder-hi tornar amb més forces.
Eladi