Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 de març 2014

Dia internacional de la felicitat ("Happy")

20 de març: Dia internacional de la Felicitat.
Es veu que el passat 2013 va ser el primer any que es va celebrar i que va ser una petició del Regne de Bhutan que considera la felicitat com el sentiment més important del Producte Interior Brut del país.

Avui ja tinc els informes acabats i LA CALDERINA pràcticament enllestida. Comença la primavera i fa uns dies que fa un temps fantàstic amb temperatures molt agradables. Aviat canviarem l'hora i el dia serà encara més llarg. D'aquí a quatre dies arribaran les vacances de Setmana Santa. I avui a la nit me'n vaig de concert amb el Pablo i la Núria a escoltar el Dani Flaco i fer uns gintònics tot fent petar la xerrada.

Considero que són suficients motius per demanar-vos que escolteu aquesta cançó que fa un temps que m'anima molt i us deixeu encomanar per aquest sentiment:
SIGUEU FELIÇOS ! ! !...
 ... però no només avui, eh? 
Cada dia! ! !

"Happy" de Pharell Williams, dins la banda sonora de la pel.lícula "Gru-2, mi villano favorito"