Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

10 de febr. 2014

Cap de setmana casolà

Aquest cap de setmana ha estat estranyament tranquil.
Després de molts d'atapeïts... Dissabtes amb partits de futbol del Roc, dinars, trobades... Diumenges amb cros matinal, dinars a Manresa, partits de bàsquet... Tot el cap de setmana amb el cotxe al cul i sense parar d'anar amunt i avall.

Aquest dissabte vam anar a veure com el Roc jugava a futbol a les 11 h. a Artés (van empatar 4-4 en un molt bon partit). I després del partit vam anar a casa i ja no ens en vam moure. I aquestes hores de quietud casolana ens van donar per fer activitats artístiques.
Abans de dinar l'Ona va començar a agafar fulls de colors i va desaparèixer. Al cap d'una estona ens va cridar i ens va ensenyar com havia fet una decoració festiva per la porta de la nostra habitació.
Havent dinat, quan vam tancar la tele, l'Ona va anar al despatx i va començar a fer un conte, enganxant uns quants papers, demanant-me com s'escrivien les paraules que no coneixia, demanant-me que li fes alguns dibuixos...
Mentrestant el Roc va decidir anar un pas més enllà en la idea de decoració de la seva germana i va construir unes cortines per la porta de la seva habitació.
No sé perquè, però em va venir de gust (i no serà que no tingués feina) de fer un conte per a l'Ona.
Fins per allà a les 9 h. del vespre tothom va estar ben enfeinat (l'Anna feia feina d'escola a l'ordinador).
Evidentment quan el Roc va veure el conte que havia fet per a l'Ona, va dir que també en volia un. A mi em va semblar just i em vaig posar a construir el seu, ampliant el catàleg de la nova "Editorial Patatim".
El diumenge ens vam llevar relativament d'hora per anar a la gossera de Moià, on l'Ona volia demanar informació per la recerca que ha de fer sobre els gossos. Ens van ensenyar les instal.lacions, vam veure com medicaven els gossos i, finalment, ens van deixar treure uns gossos a passejar. I els nens van estar contentíssims.
Cap a les 12 vam arribar a Calders on havíem quedat amb uns amics a fer el vermut al Mirador de la plaça. Sense cap pressa (quina sensació tan estranya i tan agradable...) vam fer petar la xerrada fins que vam arribar a casa per dinar.
Em vaig permetre el luxe de fer una bona migdiada i després vam posar la tele per veure la final de la Copa del Rei de bàsquet.
Cap de setmana casolà molt recomanable que estaria bé repetir més sovint i del qual us deixo un recull d'imatges (incloent els 2 contes de l'Editorial Patatim).

2 comentaris:

Anònim ha dit...

ja veig, per ser un cap de setmana del tot rodó només hagués faltat que hagués guanyat el Barça la final :P

Eladi Martínez ha dit...

Home, pons007, alguna vegada he passat pel teu bloc rebotat des del "Finestra oberta" del Sergi Pich... em fa gràcia i m'afalaga la teva visita.
I, parlant del teu comentari, les victòries o derrotes esportives (i sé de què et parlo perquè sóc soci de "La Bruixa d'Or" Manresa) no aigualeixen pas ni magnifiquen un cap de setmana. El cap de setmana va ser bo igual...
A reveure!
Eladi