Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de gen. 2014

Vacances de Nadal: la recepta impossible (fotos)

Per fer la recepta de les vacances de Nadal disposava d'un gran recipient amb capacitat per a 18 (!!) dies. 
Semblava que tot hi tindria cabuda i abans d'elaborar-la vaig fer els llistats dels ingredients.
D'una banda aquelles gestions que havia anat deixant per falta de temps (canviar els pneumàtics del cotxe, portar coses a la deixalleria, deixar el cotxe al taller per mirar per on perd oli i arreglar la porta del maleter, fer una altra comanda de llenya, tapissar les cadires del menjador, anar a la revisió a l'oculista...).
D'altra banda aquelles coses de l'escola que podia aprofitar per posar al dia (corregir treballs dels alumnes, omplir les graelles, redactar les juntes d'avaluació, posar al dia les programacions, avançar en el disseny del projecte...).
D'altra banda aquells esdeveniments preceptius de les festes (fer les felicitacions familiars de Nadal, totes les gestions i compres d'aquesta època, fer cagar el Tió a casa dels avis, el dinar de Nadal a casa d'uns avis i el de Sant Esteve a casa dels altres, la nit de fi d'any a casa de l'Agnès i el Jordi, portar la carta al patge Reial, portar els nens al cine -Frozen-, el dinar nadalenc dels Martínez, el dinar de Cap d'Any a casa nostra, la cavalcada de Reis a Calders, el dinar de Reis a casa de la Rat...).
Però després hi ha totes les coses imprevistes que van sorgint sobre la marxa i que s'ajunten amb tot això que ja hi havia: un dia vam poder quedar amb la Pietat i l'Arles a Sant Vicenç, al Roc li va sortir la possibilitat de jugar un torneig de futbol a Castellgalí, el tió ens va cagar entrades per anar a veure el Musical del Super3, el Pare Nadal ens va portar entrades per anar a veure el musical "Boig per tu", ens van convidar al partit de futbol Catalunya-Cap Verd, vam convocar un sopar de Snoopys, vam anar a visitar la Josefina a l'hospital de Vic, vam passar-nos un munt d'hores davant de l'ordinador preparant la recerca del Roc sobre la xocolata, vam seguir el programa "Masterchef Junior" en que hi participava el calderí Pau Bermúdez (el cuiner de la foto)...

I quan aboques tots aquests ingredients al gran recipient de 18 dies te n'adones que... no hi cap tot! És impossible elaborar aquesta recepta!
I s'acaben les vacances amb un grapat de coses de les llistes que no he pogut fer, però... ja les farem, no?
Us deixo amb un recull de fotos d'aquestes vacances de Nadal.

6 comentaris:

Miles ha dit...

Jo també tenia un pilot de coses per fer...
Vaig deixar-les de banda i em vaig dedicar al meu nét i a llegir...
Resultat fantàstic!

Millora't.

Petons de colors.
Miles

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Miles...
...ja has anat a exercir el teu dret de petició? O a Sant Joan no hi havia paradetes? O encara no tinc prou convençut "el meu indecís"?

Petons de colors!
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Ja heu anat al "Boig per tu"? Val la pena? Suposo que als "sauerus" empedreïts ens agradarà no?

Eladi Martínez ha dit...

Sincerament, Roger?
Un "patufet" força infumable. Els actors són jovenets i l'argument és un exercici de patchwork no massa reixit que serveix ben just per enllaçar un grapat de cançons de Sau, correctament interpretades per músics en directe i correctament cantades i ballades pels actors.
Si no pots resistir l atemptació i hi vas, ja posarem les opinions en comú...
Eladi

Roger Berenguer ha dit...

Crec que em val la teva referència. Vaig sentir una entrevista als creadors/actors per la ràdio fa uns dies i ja em van causar aquesta impressió, així que crec que m'abstindré per aquest cop! ;-)

Eladi Martínez ha dit...

Tot això que t'estalviaràs... A veure si trobem un dia...
Eladi