Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

21 de gen. 2014

"Los aviones no pueden volar" (Amaral)

En els discos "vells" que vam escoltar fa anys, a vegades encara hi ha perles amagades que redescobrim o potser fins i tot descobrim per primera vegada si no vam estar alerta en el seu moment.

L'altre dia vaig posar un disc dels AMARAL ("Una pequeña parte del mundo", 2000) i em va agradar molt una part de la lletra que diu:

Los aviones no pueden volar,
pero ellos no lo saben, no lo saben.
Se balancean en la aurora boreal
o se deslizan encima de las nubes.

No hay nada imposible si tu lo deseas,
podemos ser felices aunque no lo creas.

(...)
Los aviones son barcos en el mar,
que se perdieron en el horizonte,
se olvidaron de como regresar,
son lagrimas de nieve.

No hay nada imposible si tu lo deseas,
podemos ser felices aunque tu no lo creas.

I em va recordar un poema que vaig escriure el desembre del 2010 i que començava dient (si cliqueu sobre els versos podeu recuperar la notícia amb el poema sencer):I m'agrada aquesta idea de pensar que tot és possible i que tot ho podem aconseguir. Si ningú no ens recorda els nostres límits potser els podem anar allargant i aconseguir coses que inicialment haguéssim cregut que no podríem assolir...

Mentre hi penseu us deixo amb la cançó.