Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

23 de gen. 2014

23 de gener: concert


Avui, 23 de gener, hi ha concert.
I en tenim moltes ganes!!
Ve el Ramon Mirabet al Voilà de Manresa i hi anirem amb l'Anna, el Pablo i la Raquel.
I ens ho passarem molt bé perquè el Ramon Mirabet és un d'aquells músics que posa l'ànima en les seves cançons i en les seves interpretacions i crea un ambient i una sintonia que fa que t'ho passis molt bé i que surtis amb un somriure.

I, sabeu què?
Doncs quan vaig apuntar a l'agenda la data d'aquest concert vaig veure que un altre 23 de gener, però de l'any 2010 (avui fa 4 anys) també vaig anar de concert, però... no vaig anar-hi de públic sinó que vaig tenir la sort i el privilegi de poder fer una modesta actuació al Centre Cívic de Calders (el meu poble) dins del programa de la Festa Major d'hivern.
I m'ho vaig passar molt bé!! (i els amics que estaven entre el públic van tenir la delicadesa de dir-me que ells també s'ho havien passat bé).

Aaiiii, quins records.... Crec que això farà que el concert d'avui encara sigui més especial!!
Acabo amb 2 cançons:
  • una d'aquella meva actuació del 2010, "Una paraula sobre una altra paraula", del repertori de Nàufrags amb un missatge positiu que encara m'agrada.
  • L'altra, del Ramon Mirabet, d'aquest 2014, una versió del "Banks of the Ohio", enregistrada des de la terrassa de l'Hotel Barcelona Princess per a BalconyTV i que té l'afegitó que després de l'actuació li fan una petita entrevista on us podeu assabentar una mica de la seva història.
Gaudiu-les i, si voleu, podeu buscar les 7 diferències entre les dues fotos de l'encapçalament.


6 comentaris:

Miles ha dit...

Jo hi vaig ser-hi!!

Fantàstic!!

Petons de colors

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles,
tu ets dels que sempre hi ets... fins i tot quan no pots ser-hi.
Petons de colors!
Eladi

Miles ha dit...

Jo...
Eso "ma llegao a l'armaaaa"
Més petons i si són de colors molt millor.
Miles

Miles ha dit...

Bon concert!

Miles

Anna ha dit...

Dos molt bons concerts pel meu gust!!

Eladi Martínez ha dit...

Gràcies, Anna, tot iq ue em sembla que són difícillment comparables... ;-)
Eladi