Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 de nov. 2013

Oms i de Prat: mitja vida

El 20 de novembre de l'any 1991 vaig començar a treballar al col.legi Oms i de Prat.
Avui fa 22 anys.
Com que jo tinc 44 anys, puc dir que porto mitja vida a l'Oms i de Prat.
El juny de 1991 vaig acabar la carrera de magisteri i vaig fer la corresponent escampada de currículums. A principis del curs 91-92 em van agafar a la Flama com a monitor de menjador i al cap de poc em van trucar de l'Oms i de Prat per a una substitució de maternitat (4 mesos). Quan va acabar aquella substitució vaig empalmar amb una altra i vaig acabar el curs. Després vaig encadenar amb una excedència i any rere any m'hi vaig anar quedant fins arribar al dia d'avui: 22 anys!!
  • He estat tutor de parvulari, de cicle inicial, mitjà i superior.
  • He estat especialista d'informàtica des de P4 fins a 6è.
  • He fet classes de gairebé tot, inclosa l'educació física i la música. He preparat i impartit cursos de tècniques d'estudi, de creació de cançons, de retoc fotogràfic... He fet projectes sobre el TDK Manresa, els dinosaures, Els Pets, la Prehistòria, el mar i el fons marí, La volta al món en 80 dies, El Petit Príncep...
  • He fet extraescolars de mecanografia, d'informàtica i de guitarra.
  • He fet classes d'adults (Graduat Escolar Nocturn), he fet cursets d'informàtica per a pares i mares, he fet colònies d'estiu, he fet de monitor de menjador...
  • He format part de la Comissió dels 25 anys de l'escola, del Consell Escolar... He estat Coordinador de Cicle, responsable d'informàtica, creador i mantenidor de la plana-web del centre i del bloc de Cicle Mitjà...
  • He vist créixer l'edifici de parvulari, encimentar el pati, fer el pavelló, renovar les aules d'informàtica, tapar el pati cobert, fer la nova biblioteca, l'aula de música, el laboratori, l'escala d'emergència...
M'he format com a persona, he après a treballar en equip i a GAUDIR de la meva feina, he après a ser cada cop millor mestre a través del contacte amb els nens i amb els meus companys. Companys que, amb el pas dels anys, han passat a ser més que companys. Hem celebrat casaments, naixements, jubilacions... Hem plorat morts de familiars, malalties, decepcions...

Porto mitja vida a l'Oms i de Prat i tinc claríssim que el balanç és TOTALMENT POSITIU i, malgrat que a tot arreu hi ha de tot i no és tot meravellós, només tinc paraules d'agraïment i de satisfacció per la feina feta.
Tinc claríssim que tinc la sort de treballar del que més m'agrada. La meva vocació de mestre em permet gaudir cada dia d'una feina que m'estimo.
M'ho he passat molt bé, m'ho passo molt bé i espero seguir passant-m'ho així de bé durant molts anys més. Potser també podria fer-ho en una altra escola, però estaré encantat si tinc la sort de continuar treballant al mateix centre i contribuir a fer créixer el projecte de futur del col.legi Oms i de Prat.

Us deixo amb unes fotos "històriques" que segur que us faran somriure!

1991: acabo la carrera de magisteri.

Abril 1992: el Rei Sol seguit per tots els nens de parvulari.

Juny 1992: final de curs amb els de P5... Em deien "poli de guarderia".

1994: l'any del 25è aniversari.

Molts companys han arribat a ser més que companys.

Aquests són els companys de cicle d'aquest curs: 2013-2014.

23 comentaris:

Ria Laber ha dit...

Orgullosa d'haver compartit aquests 22 anys amb tu i amb l'Anna. Una abraçada!!! Vic

Anna ha dit...

Moltes felicitats Eladi!!!
Guau, quin balanç tant super mega positiu..
Tot el que has explicat està ple d´experiències molt humanes i plenes d´un enriquiment com a persona que t´han ajudar a crèixer però no nomès això la satisfacció personal de tot el que has fet no té preu i n' estic segura que amb totes aquestes experiències has ajudat a crèixer com a persones a la gent que t´ha envoltat
Enhorabona....jo de gran vull ser com tu...
Petonas !!

Roger Berenguer ha dit...

Marededéu i sembla que fos ahir!!!! Realment l'Oms i de Prat té sort de contar amb persones com tu i l'Anna per ser l'escola que és! Moltes felicitats, i a seguir endavant amb les mateixes ganes que aquest, ja llunyà en el temps, 20 de novembre de 1991!
Una abraçada!

Pilar T ha dit...

Quina sort de poder haver compartit aquests 22anys laborals. Amb tu, més que un company has esdevingut un amic.
No m'enrecordava que haviem estat tutor de parvulari, has estat i ets polifacètic.

Eladi Martínez ha dit...

Victòria,
i que en puguem compartir molts més.
merci!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Anna!
Moltes gràcies per les paraules encoratjadores...tu ho has vist més d'aprop que ningú ;-)
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Roger, gràcies pel comentari favorable i el bon concepte... Ja intentarem que als nebots no els falti de res... ;-)
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Pilar T., doncs tutor de parvulari va ser la segona cosa que vaig fer quan vaig substituir l'Anna Tardà pel naixement del Ferran quan feien les obres a l'edifici de parvulari i estàvem al primer pis de l'edifici gran.
Per a mi també ha estat una sort conèixer companys com tu amb qui hem compartit vivències molt intenses i... sabem que ens tenim!
Petons de colors
Eladi

Mireia ha dit...

Sí, 22 anys que ja fet la Marta el dia 17. La meva primera maternitat!

Eladi Martínez ha dit...

Mireia,
i tant! Entre tu i la Marta em vau obrir la porta i, mira: 4 mesos que s'han convertit en 22 anys! Gràcies per la part que et toca!
Eladi

txetxu ha dit...

Salut mestre!
...jo també em vull unir a les felicitacions colectives!...als desitjos de ser com tu de gran(ainda sou criança!)
...però el que realment volia dir,és que m'he descollonat amb les fotos de fa 20 anys!!
poli de guarderia?...jo diria"quillo"de guarderia!rsrsrsrsrs
Tots tenim un passat,però la majoria el deixem allà ven guardadet(amagadet!)al fons d'un calaix o d'una postada.
Tu ens fas uns regalitus que a mi em fan tronxar!
Abração meu irmão!

Txetxu

Eladi Martínez ha dit...

Txetxu,
gràcies per les felicitacions i les "rises". Jo convisc molt bé amb el meu passat i no em fa vergonya exhibir aquests "regalitus" que comentes.
No pateixis que no sento que riguis "de" mi, sinó "amb" mi.

Abraços também para você

Eladi

Eladi i Ana (pares) ha dit...

La nostra enhorabona per la teva cronologia com a mestre. La teva satisfacció i el teu gaudi per la feina ben feta, és un mutiu més de sentir-nos feliços doblement, com a fill i com a mestre. Nosaltres et desitgem que seguessis gaudint del teu dia a dia amb els teus alumnes. Una abraçada. Eladi i Ana (pares)

Xep i Mª Dolors ha dit...

Eladi: Moltes Felicitats per aquests 22 anys de treball a l'Oms i de Prat i que en puguis fer molts més. Això serà senyal de salut i feina, que les dues coses són importants a la vida.
Molts petons de colors.

Eladi Martínez ha dit...

Pares,
moltes gràcies pel vostre comentari. Ja sé que per a vosaltres les meves alegries i satisfaccions són les vostres, però sempre és agradable veure-ho expressat.
Petons de colors!
Eladi

Eladi Martínez ha dit...

Xep i Mª Dolors,
moltes gràcies pel vostre comentari i els vostres bons desitjos que sempre tinc presents.
petons de colors!
Eladi

Miles ha dit...


D'aquests 22 anys t'he conegut els darrers 18.

Penso que des del primer moment vam connectar positivament... (vermut davant la casa de la natura...) i moltes coses més!!

A la teva llarga llista jo afegiré una cosa més: Va ser un honor per mi gaudir del teu apadrinament.

Una abraçada, Eladi i fes-la extensiva a la meva padrina d'enguany.

Petons de colors.

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles, recordo bé aquell vermut davant de La Culla i el primer apadrinament i actuacions de Nàufrags i un gintonic a casa teva i moltes coses.
Quina sort que l'atzar ens fes coincidir a l'Oms i de Prat!!
Gràcies pel comentari i per moltes coses més. Petons de colors, AMIC!!

Unknown ha dit...

Hola Eladi, no se si sabràs qui sóc, però jo me'n recordo molt de les teves classes! Sóc una ex-alumna teva, l'Alba Perramon. He trobat el teu blog de quasualitat perquè el meu ens l'han fet crear a primer de carrera d'Educació Primària i parlant de la blogosfera educativa havíem de posar uns exemples de blogs d'escoles i mestres,de seguida vaig busca els de l'Oms i de Prat!!!
Només dir-te que moltes gràcies per les teves classes d'informàtica!!!

Alba

Eladi Martínez ha dit...

Alba,
m'imagino que sé qui ets (tens una germana que es diu Marta, oi?) i en tot cas em fa molta il.lusió que et recordis -i molt- de les meves classes i que estiguis estudiant Educació Primària. Espero que et vagi molt bé i... ja saps on som...
A reveure!
Eladi

Unknown ha dit...

si tinc una germana que es diu Marta

iria ha dit...

Recordo la primera substitució, així que fa més de mitja vida (meva) que som amics... i ara que la Manuela comença a tenir 'profes', prego perque tingui al seu costat a persones amb tanta i tan genuina vocació. (iria)

Eladi Martínez ha dit...

Iria, em fa moltísisma il.lusió veure que passeges pel picalapica i que m'hi deixis un comentari. I em fa molta il.lusió que demostris recordar aquella llunyana substitució que va representar l'inici de la meva llarga carrera laboral. I, com no, també m'afalaga molt que desitgis per a Manuela que es trobi amb persones com jo.
Moltes gràcies i molts petons de colors!
Eladi