Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

5 de nov. 2013

Damià Olivella

El dia 31 d'octubre vam anar al Voilà a un concert del Damià Olivella. I és una experiència que vull recomanar a tothom.
És un músic privilegiat amb una veu molt maca i ideal per interpretar peces de soul i blues. A més a més el seu domini de la guitarra és impressionant i és una delícia veure'l tocar. I per rematar-ho té un concepte de la música molt pur, per a ell la música és comunicació, improvisació, energia... He anat a un parell de concerts seus i sempre he disfrutat molt amb aquests moments que regala de "jam session", jugant amb els altres músics i deixant que flueixi el que surt en aquell moment. i també és capaç de fer versions de Michael Jackson o Stevie Wonder que no tenen res a envejar a les originals.

Us deixo amb una interpretació d'un blues ("Walking blues" original de Robert Johnson). Si mai no heu vist tocar el Damià i tanqueu els ulls podeu pensar que qui està interpretant la peça és el mateix Eric Clapton... I no hi ha gaires elogis millors que aquest.
Enjoy!

5 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Impressionant!!! Si ho hagués sabut m'hi hagués deixat caure,és molt bo! Realment havíeu de gaudir molt i molt!

Roger Berenguer ha dit...

I si que "claptoneja" molt no???? És un crack el tío!

Eladi Martínez ha dit...

Sí, Roger, sí... haguessis disfrutat... Últimament estem "pillant" bons concerts tot i que no tenen gaire nom.
A reveure
Eladi

Anònim ha dit...

ES BESTIAL!!!PERFECCIÓ HUMANA.
Anna Ceriola

Eladi Martínez ha dit...

Anna Ceriola (ens coneixem?) suposo que ja coneixies el directe del Damià, però si l'haguessis descobert aquí, estaria molt content d'haver contribuït a la seva difusió.
Llarga vida a la música!
Eladi