Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

28 d’oct. 2013

Cafès pendents

Fa pocs dies que m’he assabentat d’aquesta iniciativa: cafès pendents!
Es veu que és originària de Nàpols on la gent pagava més cafès dels que es prenia i els deixava “pendents” per si venia una persona sense recursos que necessitava un cafè i ja se’l trobaria pagat.
I és així de senzill tu demanes “Dos cafès i dos de pendents”, et prens els teus dos, en pagues 4 i marxes sabent que dues persones tindran un cafè pagat si els fa falta.
Com deia l’Asha Miró en el seu article al Diari de Girona és “una iniciativa solidària, senzilla, a l’abast de tothom i molt humana”.
A l’Estat espanyol un noi de Barcelona (Gonzalo SV) ha vertebrat la iniciativa a través de la plana web cafespendientes.es.

Allà els locals que vulguin participar-hi poden adherir-s’hi, se’ls facilita el distintiu acreditatiu i s’hi anuncien. Els més propers a casa nostra on actualment podem deixar un cafè pendent  són “Pizzeria La Lluna” (a Tona), “Cal Blasi” (a Berga) i “8 miles” (a Terrassa).

M’agradaria que ben aviat n’hi hagués algun més a prop per poder deixar-ne algun. O sigui que us demano que m’ajudeu a difondre aquesta bona idea.