Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de set. 2013

Olimpíades Calafell 2013

Acabem d'arribar de passar gairebé 3 setmanes a Calafell gaudint de tota la dimensió de la paraula V A C A N C E S, és a dir: descansar, relaxar-se i no fer res, a part del que et vingui de gust fer.
Repassant les fotos d'aquests dies me n'adono que aquest any aquests dies s'han convertit en gairebé unes Olimpíades o sigui que us remeto al reportatge fotogràfic que us recomano que aneu seguint amb els subtítols de cada foto.
D'entrada n'hi ha unes de presentació del lloc.
Després de presentació dels protagonistes.
I finalment ja arriba el recull de totes les disciplines esportives practicades de les que n'ha quedat testimoni gràfic (que també vam anar molts dies a córrer però no ens vam fer cap foto).

Per veure-les bé, cliqueu al mig de la petita pantalla que teniu aquí sota (on podríeu veure les fotos, però petitetes) i us enllaçarà a una pàgina on podreu veure-les més grans.
Que vagi de gust!

3 comentaris:

Anna ha dit...

si....esportius a tope...i encara en vamfer més: còrrer i anar en patinet...
Genials!!

Sabina Redondo ha dit...

Gràcies per compartir les vostres fotos de vacances. He pogut veure com l'Ona i el Roc han crescut molt i molt, com està de guapa l'Anna, el temps no passa per ella, i la satisfacció de l'Eladi en mostrar la felicitat de la família.
Una abraçada per tots i petons de colors!
Sabina

Eladi Martínez ha dit...

Sabina, gràcies a tu per comentar-les amb paraules tan tendres i plenes d'estimació.
Molts petons de colors, records per als teus i molt bon inici de curs!
Eladi