Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

30 de jul. 2013

Via Catalana

Aquest 11 de setembre de 2013 tenim una altra cita amb la història.
Després de la multitudinària i emotiva manifestació de l'any passat a Barcelona amb 1.500.000 de persones darrera de la pancarta "CATALUNYA: NOU ESTAT D'EUROPA" reivindicant de manera pacífica, cívica i festiva l'anhel d'independència de tto un país...
...aquest any fem la VIA CATALANA: una cadena humana que enllaçarà centenars de milers de catalans des d'una punta a l'altra del país.
A casa meva hi anirem tots 4 formant part dels autocars que s'han organitzat des de "Calders x Independència" i ens ha tocat el tram de Pont de Molins (prop de Figueres).
Des d'aquí animo tothom qui estigui mínimament sensibilitzat per la causa del dret a decidir i de la independència de Catalunya a que s'uneixi a aquest ambiciós projecte per demostrar al món sencer que tenim clar el que volem i ho volem aviat.
Visca Catalunya lliure!

3 comentaris:

Roger Berenguer ha dit...

Jo malauradament no hi seré, la faré de cor des de l'altre cantó de l'Atlàntic... :-(

serrasoler ha dit...

Jo també hi seré. Es veu que els d'Artés anem a l'Hospitalet de l'Infant

Eladi Martínez ha dit...

Roger, si no hi ets no hi pots pas ser... però comptem amb el teu esperit.
Jaume, ens anem trobant en aquestes concentracions. A veure si de cap a cap ens arriba la corrent... ;-)