Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de jul. 2013

4 anys del picalapica

L'1 de juliol consta a l'agenda com la data d'aniversari del bloc PICALAPICA. L'1 de juliol del 2009 vaig iniciar aquest bloc i al llarg d'aquests 4 anys hi he publicat, amb aquesta, 444 notícies.
Us juro que no ho he fet expressament però ha sortit aquesta festa del número 4: 444 notícies en 4 anys.
Per no repetir la llista d'agraïments que ja he publicat en anteriors aniversaris, aquest cop us proposo un altre regal d'aniversari:

PER QUÈ NO EM DIEU UNA NOTÍCIA QUE US HAGI AGRADAT, EMOCIONAT, SORPRÈS, DIVERTIT PER SOBRE DE LES ALTRES que heu llegit en aquest bloc?

Començo jo i vull destacar "Fer pinya" del setembre de 2011.
Va ser molt emotiva d'escriure i va suscitar un allau de comentaris de solidaritat i emoció que em van fer vessar moltes llàgrimes de satisfacció pel que havia aconseguit amb les meves paraules.

I vosaltres? Quina notícia recordeu especialment?

I mentre rumíeu, no oblideu llegir la notícia anterior a aquesta, "Herois anònims", que aquest aniversari precipitat li ha robat el protagonisme massa de pressa.

2 comentaris:

txetxu ha dit...

Que per molts anys al Picalapica i als picalapicaires!!

Penso que he llegit tot el que has publicat i si sense pensar-m´ho massa,si he d´escollir una noticia em quedo amb aquella que parlaves dels dissabtes al mati tots quatre al llit(tu i la teva petita tribu!) programant el cap de setmana i jugant a fer-vos pessigolles!!...a sentir-vos!...a estimar-vos!
Bonic exercici!

Recordo que explicaves que en aquells moments,ereu com un satél-lit...o planeta...o nau espacial...o sei la o que!,i que el món parava mentre vosaltres vivieu amb intensitat aquells moments.

Visualizava molt bé tot el que explicaves i em va encantar.

També em quedaria amb totes les que parles i surten fotos de la familia(...ai minha saudade!...),i amb una que vas escriure dedicada al Pere Casaldàliga...

...si m´ho parés a pensar escriuria un munt de noticies,aixi que millor parar per aqui.

Abração!!
Txetxu

Eladi Martínez ha dit...

GRÀCIES, germanet, ja em pensava que NINGÚ no entraria al joc i tu ho has fet recordant una notícia que es deia "Reunió! !" (22-5-2010) i que jo també recordo perfectament i va ser durant molt de temps una de les preferides.
Bona selecció, però, sobretot, gràcies per participar!
A reveure!
Eladi