Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

27 d’abr. 2013

Cantada escolar amb el Xavier Serrano

El divendres 19 d'abril vaig anar a cantar cançons als alumnes de P4. Això, que sempre és agradable, no tindria gaire d'extraordinari perquè és una cosa que he fet moltíssimes vegades. El que ho va fer diferent és que aquesta vegada ho vaig fer acompanyant el Xavier Serrano.
El Xevi és pare de l'Isaac de P4, però a més a més és músic. És el fundador, cantant, compositor i baixista dels PALANCE. I anteriorment havia estat un dels integrants de FABIUS CATA i, sobretot, d' ELS CONVIDATS.
Possiblement ELS CONVIDATS és el grup que he anat a veure en concert més vegades: primer en les actuacions de divendres al vespre del Celler, després a l'Hostal del Camp i sempre en bolos diversos per Manresa.
Com que amb els NÀUFRAGS també havíem fet els nostres "pinitos" musicals amb un format similar al dels primers Convidats (un duet, guitarres acústiques, repertori pop-folk...) ens hi emmirallàvem molt i, per exemple, ens va fer molta il.lusió quan els vam telonejar en un concert a Santpedor (22-7-1999, Sala Cal Llovet).

Per això quan el Miles, company, amic i mestre de l'Isaac, em va proposar que preparéssim unes quantes cançons amb el Xevi em va fer molta il.lusió.
Vam quedar un parell de dies a casa seva per assajar (perquè ell no dominava el repertori infantil) i el dia de l'actuació ens ho vam passar prou bé. I ens sembla que els nens també (els mestres, segur).
I una cosa així havia de quedar reflectida al picalapica, o sigui que aquí van unes quantes fotos.
I gràcies, Miles i Xevi, per fer-ho possible.








7 comentaris:

Anna ha dit...

Fantastic, genial!! Enhorabona vas difrutar i en vau fer gaudir a tots als assitents.
Felicitats!!

Anònim ha dit...

Hola! El plaer va ser meu. I vaig ser jo qui et va acompanyar a tu, que les vas cantar gairebé totes! Espero que no sigui l'última vegada.


Una abraçada,

Xavier

Eladi Martínez ha dit...

ANNA, gràcies pel comentari.

XAVIER, per mi no quedarà. Sempre em tindràs a punt. I això de qui va acompanyar a qui, a part que no té cap importància, t'asseguro que les cançons acompanyades d'un baix van guanyar molt.
Avui he vist el vídeo de l'actuació de Sant Benet i... gairebé ho vas fer tan bé com a la biblioteca de l'Oms i de Prat... ;-)
Fins aviat

Miles ha dit...

Moltes felicitats a tots dos!!

Qui realment van sortit satisfets del concert, van ser els nostres nens i nenes. La tarda i sobretot la preparació dies abans van ser molt gratificants.

Enhorabona!!

Petons de colors

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Hombre, Miles, ja hi som tots!
Gràcies pels elogis i... quan vulguis hi tornem!
Petons de colors
Eladi

txetxu ha dit...

Salut mestre i picalapicaires!

...jo no hi era,però m´encanta saber/llegir/sentir que us ho veu passar tan bé!!

Parabéns!!!

Txetxu

Eladi Martínez ha dit...

Txetxu, i a mi m'encanta que t'encanti.
Beijos!
Eladi