Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 de març 2013

"La cicatriu" (poema)

Avui al migdia per la tele entrevistaven l'Estel Solé (actriu de "La Riera" i poetessa, a qui no tenia el gust de conèixer).

Resulta que acaba de publicar un llibre de poesia que es titula "Si uneixes tots els punts" (Ed. Galerada).

Per il.lustrar l'entrevista, la presentadora ha llegit un poema i m'ha agradat.
I com que no tinc gaire temps d'escriure notícies aquests dies, us l'ofereixo:

LA CICATRIU

Si d’una ferida oberta
en pot néixer més amor,
precipitar-ne la cicatriu
seria enterrar en vida un cor
i condemnar-lo a esgarrapar,
de dins estant,
la tomba eternament. 

6 comentaris:

Susana A. ha dit...

La portada és molt bonica, m'encanten els dibuixos de Paula Bonet. Coincidència que aquesta setmana parlava al meu blog de una exposició seua :)

Eladi Martínez ha dit...

Susana, vaig llegir la teva notícia però en diagonal (aquests dies toca anar de cul tancant el trimestre escolar). Doncs sí, una bonica coincidència entre el Picalapica i las Hijas Perezosas... en un hi surt la poetessa i en l'altra la il.lustradora.
Ara he tornat a mirar la teua notícia i comparteixo la teva valoració positiva dels dibuixos de la Paula Bonet... són diferents però em recorden una mica l'aire dels del Labanda...

riki ha dit...

curt i potent, m'agrada.

Eladi Martínez ha dit...

Raquel, tu llegeixes poesia habitualment o només quan passes per aquí al picalapica?

riki ha dit...

2 mesos llargs més tard...
només en llegeixo aquí, és un món massa desconegut per mi i això implicaria una amplia recerca del què m'agrada i del que no, una recerca que mai m'he decidit a fer, així que vaig picant el que tu penges i poca cosa més.
és un estil que no tinc clar si m'agrada o no, moltes vegades, al llegir algun poema, m'he sentit molt frustrada perquè no he entès res, però de tant en tant algun m'arriba al fons del cor i m'enamora. Ja veus tinc una relacio complicada amb la poesia, complicada i molt breu.

Eladi Martínez ha dit...

Vaja, Raquel,
quina responsabilitat ser el teu únic subministrador de poesia... I d'altra banda encara em reconforta més quan em dius que t'agraden les que hi llegeixes, ja siguin pròpies o d'altri.
A reveure
Eladi