Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

24 de febr. 2013

Dues fotos

Avui només dues fotos.
Perquè m'agraden.

A la primera surt l'Anna guapa i relaxada durant la festa de celebració dels 70 anys del meu pare. I crec que la foto li va fer l'Ona (que li van deixar una càmara i va començar a fer fotos a tort i a dret).

A la segona sortim tota la família a l'escola de Calders on vaig anar a tocar la guitarra. Per acabar la sessió ens van fer posar a tots quatre a l'escenari i m'agrada veure'ns tots quatre compartint una cosa que a mi m'agrada i normalment he de practicar en solitari. Semblem estar tots gaudint de la cançó.

Dos moments que han quedat immortalitzats.
I res més.



4 comentaris:

Anna ha dit...

Uuuuuuuuf!!! Moltes gràcies!!! Quina vergonya!!! La segona foto m´està perfecte però la primera per mi ja la podríes treure...ja saps que sóc tímida...
La segona és genial i va estar molt bé. Les cares del Roc i l´Ona en aquella sessió no tenen preu.

Gràcies!!

Roger Berenguer ha dit...

La primera ni tocar-la, coincideixo amb la definició de l'Eladi, estàs guapíssima... ;-)

Roger Berenguer ha dit...

I evidentment a la segona se us veu a tos quatre gaudint de l'espectacle!!!

Eladi Martínez ha dit...

Roger, estem d'acord... i l'Anna vermella com un pebrot. Je, je, je...
Eladi