Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

21 de febr. 2013

Anar de concert

Aquesta setmana he tornat a anar de concert després de molt temps d'abstinència.
El dissabte vam anar amb l'Anna al concert de ELS AMICS DE LES ARTS a la Sala Stroika.
El dimecres amb el Pablo al concert de LA PORTA DELS SOMNIS a la Sala Voilà.

Anar de concert vol dir moltes coses:
  • Gaudir de la música en directe
  • Compartir una estona amb persones que t'estimes (si tens la sort d'anar-hi ben acompanyat com hi he anat jo aquests dos dies) 
  • Fer una copa, anar a dormir tard, estar una estona sense els nens... sortir de la rutina
ELS AMICS DE LES ARTS m'agraden molt i m'ho vaig passar molt bé en el seu concert amb la seva energia, les seves bones cançons i el seu sentit de l'humor. Havia anat al segon concert de l'inici de la gira "Espècies per catalogar" (març 2012) i tot i que també m'ho vaig passar bé, em vaig quedar amb les ganes de repetir en un concert quan ja haguessin rodat més l'espectacle i tot estigués més greixat.
El de dissabte va ser un bolo molt energètic, amb la gent dreta (no com al teatre Kursaal) i no tantes interrupcions de diàlegs entre cançó i cançó. El repertori l'han anat polint per evitar que decaigui en alguns trams de l'espectacle i musicalment funciona tot a la perfecció.
Un gran concert i... molt ben acompanyat!

LA PORTA DELS SOMNIS no els conec massa però el Pablo em va dir que li agradava molt la veu de la noia i vam anar-hi. Va ser un concert correcte d'un grup amb una cantant excel.lent i dos guitarristes més que solvents. Però en conjunt, i amb el perill de ser injust amb ells perquè no els conec ni els he escoltat prou, em va semblar que no acabaven de tenir prou química amb el públic a l'hora de defensar el seu directe ni potser tenen unes cançons que siguin prou meravelloses per al meu nivell d'exigència.
Però també m'ho vaig passar bé, eh?
En fi, us deixo amb un vídeo de cadascun d'ells.
L'últim que han fet els AMICS de la seva energètica "El matrimoni Arnolfini" i el de la cançó que més em va agradar de LA PORTA DELS SOMNIS: "Plou"




2 comentaris:

Susana A. ha dit...

Yeah! Els Amics de les Arts :)
Mola anar de concert de tant en tant...

Eladi Martínez ha dit...

Susana, sé que compartim la "devoció" pels AMICS DE LES ARTS i he de dir-te que va estar molt i molt bé. Molt millor que el d'inici de gira ara fa un any.
No sé si tindràs la sort d'anar a algun dels 5 darrers concerts que queden...
Eladi