Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

20 de nov. 2011

Molt bon resultat

Avui, entre altres coses, s'han celebrat les eleccions generals espanyoles.
I avui vull parlar del que jo considero un molt bon resultat.
En les darreres setmanes, mentre anava avançant la llarga precampanya i finalment ja la campanya oficial, "el meu candidat" anava millorant mica a mica els seus resultats.
I tot i que ja sé que sempre tots se senten vencedors i canvien els punts de vista per poder destacar sempre allò en què poden fer veure que hi ha hagut una millora, crec que en el meu cas puc dir que la millora va ser constant i absoluta. I a les dades em remeto:
  • En el primer test, fa 6 setmanes, en tenia 16 per davant i 29 per darrera. Per tant, partia d'una 17a posició sobre un total de 46, dins del primer terç del conjunt i encara amb un bon marge de millora.
  • En el següent parcial va baixar un lloc en termes absoluts, però en canvi, la seva posició relativa va milorar molt ja que el total de participants havia crescut fins a 58. I estar per davant de 40 adversaris, en termes relatius era una bona millora.
  • Una setmana més tard potser va tenir una petita davallada que no es va poder justificar ni en termes absoluts ni en relatius. El 21 de 63. Però, com que sempre es poden mirar les coses des d'una perspectiva que ens afavoreixi, vam poder dir que aquest cop havien quedat encara més candidats per darrera nostre: aquest cop havíem quedat per davant de 42 contrincants.
  • El següent parcial va tardar 3 setmanes a arribar i es va corroborar que la tendència era a l'alça. Des de la posició absoluta del número 18, el fet que el total de participants hagués arribat als 69, ens feia veure que estàvem per davant de 51 contrincants, mentre que per davant nostre només en teníem 17, a un sol lloc del nostre millor resultat.
  • I avui, en el dia de les eleccions generals, hem assolit el nostre millor resultat: una 13a posició absoluta, però per davant de 64 contrincants, ja que hi havia hagut un total de 77 participants: un èxit total i sense pal.liatius.
Què dieu?
Que a qui he votat?
I vosaltres què n'heu de fer?
Que no sabeu que el vot és secret...

Jo estava parlant dels resultats del Roc en les diferents curses del cros escolar que ha corregut fins avui:

9 d'octubre (Sant Vicenç): 17 de 46
16 d'octubre (Castellnou): 18 de 58
23 d'octubre (Moià): 21 de 63
13 de novembre (Sallent): 18 de 69
20 de novembre (Manresa): 13 de 77

Avui ha fet una molt bona cursa, la millor de totes i tots estem molt contents i orgullosos d'ell.
Enhorabona, Roc!!

1 comentari:

Anna ha dit...

Aix, aquest Eladi, sempre amb doble intenció...
...la veritat és que els resultats són molt bons cada diumenge. Bo no és quedar el primer ni el segon. Quan arribem al lloc estudiem la pista i ens demana quan ha d´apretar i fins quan ha d´anar a ralentí. A vegades va tant a ralentí que li falta pista... però el més important es que s´ho passa molt bé participant en aquestes competicions en què el de menys és el resultat sino el que se'n treu i aprèn. Com disfruta i algun conegut o amic queda dels primers, ho viu e se n´alegra com si fos ell mateix. Això sí que mereix una medalla, i una bona recompensa...La felicitat!!!
Molt bé Roc, ets un campió.