Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

8 de maig 2011

Ho portem dins

Un bonic vídeo en el qual la colla castellera dels Marrecs de Salt fa el "Pilar de 4 Caminat" pujant les escales de la Catedral de Girona. (Octubre 2010).
La música és '"The Blower's Daughter" de Damien Rice.
És una al.legoria de l'actitud que hem de mantenir davant la vida: a vegades ens juga males passades però l'important és tornar-se a aixecar i afrontar el futur amb esperança i optimisme. I, segons el títol del muntatge, nosaltres, com a país o individualment, HO PORTEM DINS.

Dedicat a totes les persones que aprecio que passeu per aquests moments en que la vida ens juga una mala passada, amb el desig que passi de pressa i que en sortiu enfortits i triomfants.



1 comentari:

Anna ha dit...

Gràcies Olga per fer-nos arribar aquest vídeo tant bonic i tu Eladi de fer-ne difusió. La veritat és que m'ha emocionat i de seguida he pensat en la gent propera i que actualment no ho estant passant gairebé...va per tots vosaltres,...ànims i endavant!!!
Petons de colors !!!!