Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 d’abr. 2011

Ja és primavera... altre cop!

Fa 10 dies va començar la primavera astronòmica, però encara que era una dada incontestable, realment poca cosa va canviar.
Fa una setmana vam canviar l'hora i veure com s'allargava el dia sí que va produir el seu efecte i va semblar que una mica sí que s'eixamplaven els cors... I arribar a casa a quarts de vuit del vespre i que encara sigui clar, això sí que provoca un canvi real.
El dissabte passat ja va fer un dia molt agradable i vam dinar a fora, al terrat que tenim darrera de casa. Vam fer una barbacoa amb uns amics i vam passar tot el dia a l'aire lliure, fent-la petar i deixant que els nanos juguessin i s'ho passessin de conya.
Aquest dijous va fer un dia d'unes temperatures pre-estiuenques. Quan vam arribar a la tarda tothom es va instal.lar a l'exterior a jugar i fer la xerradeta i el cafè. Tothom menys jo que estava de feina fins al capdemunt acabant els informes del segon trimestre.
Avui divendres ja he entregat els informes i ha tornat a fer un dia espectacular. Ja hi ha hagut estones que hem anat en màniga curta i crec que ara sí que ja puc dir que és un procés imparable: ÉS PRIMAVERA ALTRE COP!!

I el dia s'anirà allargant més i més...
I farem vida a l'aire lliure cada cop més...
I d'aquí a dues setmanes tindrem una setmaneta de vacances...
Mentre ho vaig escrivint m'envaeixen unes pessigolles interiors i unes imatges van passant fugiseres pel meu pensament: vespres de tocar la guitarra, llibres per llegir, àpats que s'allarguen a l'aire lliure i sense tele, remullades a la piscineta, converses agradables amb amics, temps per badar, per descansar, per viure a una altra velocitat...
Sona bé.

4 comentaris:

riki ha dit...

sona molt bé!! sona genial!! i encara que de moment només ho he patit (el canvi horari ha fet que em costes adormir-me,i m'ha fet llevar més d'hora del compte!!; i jugar al pati amb un sol més d'estiu que de primavera ha fet que arribes a casa desfeta!), no puc negar que comença una època de l'any (que s'allarga fins octubre) que fa que brolli de mi un optimisme sens fi. El sol, els dies que s'allarguen, pensar en la piscina, la platja, les barbacoes...és fantàstic!! a gaudir-ho, doncs!

Eladi Martínez ha dit...

Allò del carpe diem en aquesta època primavera-estiu es fa molt més fàcil. a tot se li troba el cantó positiu de seguida.
Eladi

Anònim ha dit...

Perqueno: I veure com les nois/ies es posen guapos/es..morenos/es. En definitiva l´alegria de viure.
" benvinguts al Sur" ..Com es troba a faltar el sol, la pasió del sur amb una/es bones companyies.
Us convido a deixar-vos portar. Perdoneu, es que m´ecxpreso millor amb castellà.

"...amigo mio, en algún momento de la vida,el alma te lleva por el camino del sur, descubriendo la vida en si misma. En una conversación, en un vaso de horchata compartiendo un atardecer, y surge sin darte cuenta,un buen piropo de poeta, que intestaste reprimir y surgió....eso amigo, es la vida, es amor, es EL SUR..."

Com m´agrada la primavera i estiu

Eladi Martínez ha dit...

Carai, "anònim", dos comentaris en un dia i jo sense saber qui ets...
Sigui com sigui, gràcies per ser-hi i benvingut a bord.
Comparteixo plenament les teves paraules: conversa en bona companyia, gaudir relaxadament del teu temps... i si a més li pots afegir el decorat del teu enyorat "sur", millor que millor, oi?
A reveure
Eladi