Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

6 de març 2011

Un dia preciós

Demà, 7 de març de 2011 fa 6 anys que va néixer el Roc, el nostre primer fill. Tot i que per a moltes coses tinc una memòria fatal, recordo perfectament com per allà a les 7 del matí quan enfilàvem la baixada que ens havia de portar a l'Hospital General a parir, amb la casa de La Culla emmarcant un matí primaveral i radiant, li vaig dir a l'Anna:

- Fa un dia preciós per néixer!

Avui, 6 anys després, després d'haver après tantes coses fent de pare, d'haver vist com el Roc (i després l'Ona) han fet sortir el pitjor i el millor de mi mateix, d'haver viscut experiències irrepetibles, d'haver somrigut per detallets insignificants, d'haver patit quan s'han fet mal o estaven malalts o s'han perdut, de sentir-me orgullós quan veig com progressen, de voler morir-me de vergonya quan actuen malament en públic, després de tot el que ja ha passat i amb ganes que segueixin passant moltes més coses, dic:

- Fa un dia preciós per recordar aquell dia preciós!!
(i això que a hores d'ara no sé quin dia farà...)

PER MOLTS ANYS, ROC!!

7 comentaris:

Anna ha dit...

Oh!!! Quin detall més bonic...i com passa el temps...
..a les 7 del matí el noi ja volia sortir però van passar gairebé tots els torns i fins a les 11 de la nit no li vam poder veure la carona, tot menudet i fràgil, ell...
Felicitats Roc!!!

Mª Dolors ha dit...

Si un dia molt especial i moltisim llarç, dons som moles el que recordem am molte ilusió. I tambe et diem "Per molts anys Roc", feste ben gran i molta bondat i juga molt a Fútbol un peto gran. Mª D.S.

pilar ha dit...

El neixament de un fill es tanta emoció que costa pugero expresar
Felicitats desde Solsona

Eladi Martínez ha dit...

Anna, Mª Dolors, Pilar (Pilar em fa especial il.lusió perquè em sembla que és el teu primer comentari), gràcies pels vostres comentaris i felicitacions.
Evidentment una cosa així no s'oblida mai.
Que per molts anys en poguem gaudir tots plegats.
Petons de colors!
Eladi

Txetxu ha dit...

Salut mestre!,i salut Roc!!!

...acabo d'enviar un correu de felicitació pel Roc i tot seguit entro a donar un tomb al Picalapica i sorpresa!!...
M'uneixo a les felicitacions,només em queda per dir:"Que per molts anys tinguem dies preciosos!"

Abraçades i petons de colors per tots!,especialment avui per al Roc!

Miles ha dit...

Moltíssimes felicitatssssssss!!!

Miles

Eladi Martínez ha dit...

Miles, Txetxu,
gràcies per les vostres felicitacions...
A reveure!
Eladi