Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

21 de jul. 2010

Mallorca: reportatge fotogràfic

Avui per fi puc oferir un reportatge fotogràfic dels 5 dies que vam passar a Mallorca, amb una petita descripció dia a dia.

Diumenge 11:
Ens vam llevar a les 5 del matí. Calders-Girona. Agafar vol de Ryanair. Aterrar a l'aeroport de Palma. Agafar el cotxe de lloguer. Travesar l'illa fins a la platja de Muro. Trobar l'apartament. Instal.lar-se. Una mica de platgeta. Anar al súper a fer la compra abans no tanquin. Dinar súper tard. A la tarda més platgeta. Petita passejada, banyar, sopar i... veure la final del Mundial després d'haver vist banderes espanyoles per tot arreu.

Dilluns 12:
Coves del Drac. Passejada pel port de Porto Cristo. Dinar a l'apartament. Tarda d'exploració per la penínsul.la de Formentor: mirador de Mal Pas, platja de Formentor (amb banyadeta inclosa) i far del cap de Formentor.

Dimarts 13:
Monestir de Lluc. Carretera de muntanya per la Serra de Tramuntana. Carretera de Sa Calobra amb corbes vertiginoses com la del "Nus de Corbata". Torrent de Pareis: platja, dinar i geladet a la cala amb unes vistes magnífiques. Fornalutx: un dels pobles més macos de l'illa (diuen...). Tramvia de Sóller cap al port (anada i tornada).

Dimecres 14:
Visita al poble antic d'Alcúdia amb les seves muralles. Banyada a la cala Molins (pertany al municipi de Cala Sant Vicenç). Dinar a l'apartament. Banyada a cala Agulla (pertany al municipi de Cala Rajada).

Dijous 15:
Llevar-se i recollir-ho tot. Travessar l'illa fins al castell de Bellver a Palma. Fer la visita. Arribar a l'aeroport, tornar el cotxe, buscar un lloc per dinar, comprar alguna ensaïmada (poques perquè només podem dur l'equipatge de mà) i fer el vol de tornada sense cap altre incident.

ENS HA AGRADAT MOLT. MIREU LES FOTOS I SABREU PER QUÈ.