Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

15 de jul. 2010

Mallorca: ...hi tornarem!

Acabo d'arribar de Mallorca on hem passat 5 dies amb la tribu més autèntica i immediata (és a dir, la parella i els dos nens).
M'ha agradat molt.
Ens ha agradat molt.
Ens ha agradat tant que hem decidit que hi tornarem.
Fa dos anys vam anar a la Garrotxa i ens va agradar molt i l'estiu següent vam repetir Garrotxa. I ara estem segurs que repetirem Mallorca.
Per moltes raons però sobretot per una: per les seves platges.

De sempre que passem 15 dies a la platja de Calafell. I ens agrada molt, però és que les platges de Mallorca, les seves platges i cales, ens han semblat espectaculars.
T'asseus a la sorra i veus l'aigua transparent davant teu. Durant força metres pots anar entrant sense que et cobreixi gaire (ideal per als nens). Vas entrant en una aigua neta i càlida. No hi ha una exageració de gent i la que hi ha busca el mateix que tu, l'ambient és suficientment tranquil i familiar. La majoria de vegades la platja queda recollida per una mena de badia de manera que a dreta i esquerra tens paisatge rocallós i pinedes mediterrànies que t'enmarquen la platja.
I tant si estàs dintre de l'aigua amb el cos en remull, com si estàs a la sorra gaudint del paisatge, mica a mica vas fonent-te amb aquest ambient i t'inunda una pau i una tranquil.litat que et permetrien quedar-te allà hores i hores sense fer res, només deixant-te imbuir per aquestes sensacions.
Hem estat a la platja de Muro, a la de Formentor, a la d'es Torrent de Pareis, a la de cala Molins (a Cala Sant Vicenç), a la de Cala Agulla (a Cala Rajada) i sabem que ens en queden moltes més per descobrir.
I ho farem.
Tornarem a Mallorca.

(les fotos d'aquesta notícia són de CALA AGULLA i si hi cliqueu a sobre les podreu veure en una mida més gran i apreciar més el que us explico)