Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

11 d’abr. 2010

Brasil està aquí a la vora

Acabo d'anar a una plana d'internet que permet calcular la distància entre diferents punts del planeta. Hi he posat "Barcelona (Catalunya)" i "Paranacity (Brasil)" i m'ha donat 9084.38 km. però us he de dir que no és veritat.
En el nou ordinador hi hem posat una webcam i avui gràcies al programa Skype he pogut veure el meu germà Sergi que s'ha instal.lat a Brasil i parlar amb ell: Brasil està aquí a la vora!!

Uns anys enrere, veure'ns hagués estat impossible (a no ser que haguéssim revelat una foto i ens l'haguéssim enviat per correu postal) i per parlar-hi haguéssim hagut de fer una trucada internacional que ens hagués costat un dineral.
En canvi avui hem estat una bona estona parlant i veient-nos per vídeoconferència i a cap dels dos no ens ha costat res més del que ens costa normalment la nostra connexió a internet. I de fotos ens en podem enviar per correu electrònic cada dos per tres.

Al meu cantó ens hem anat posant tots davant de la webcam i ell ha pogut veure i parlar amb l'Anna, el Roc i l'Ona. Al seu cantó també han anat circulant per allà la Cida (que m'ha dit que ja el cuidarà fins que no l'anem a cuidar nosaltres ;-)) i dos dels seus fills (la Dayara i el Diorley).
A part de l'alegria que hem tingut els dos germans de poder veure'ns i parlar-nos després de gairebé un any de no fer-ho, s'han produït moments divertits quan els nens de Brasil i de Calders s'ensenyaven un plàtan a través de la webcam (veient que eren diferents els d'aquí i els d'allà) o es feien ganyotes i reien.

Hem comprovat que som uns bons grocs (amarelhos) perquè semblava que fos ahir quan ens havíem vist i parlat i la complicitat i la comoditat han estat les de sempre.
Un plaer, Sergi.
I beneïda la tecnologia que ens permet luxes com aquests.

1 comentari:

Txetxu ha dit...

Estimat germà!
Acabo d'entrar al teu bloc"convençut"que no hi haurien novetats.
A vegades faig això...entro i encara que no hi hagin novetats,em passejo una estona per els teus articles,pels contes,músiques i tot el que tens penjat al teu bloc!
Ahir com bé expliques vem xerrar.
Entre la fira d'Artés,el partit del Barça(Parabéns!!),l'aniversari de la caçulinha...etc,pensava que avui diumenge a la tarda faria un passeig de relectura...
Quina alegria!!
M'he quedat sorprés,content i molt orgullós!!,de tenir un protagonisme al meu bloc preferit!!
M'ha agradat l'escrit que comparteixo paraula per paraula...
...els grocs tenim això...vivim i sentim una"absència plena de presència"...les nostres essències un dia es van conèixer(o reconèixer!),i com que ens portem sempre al pensament i al sentiment...mai estem gaire lluny malgrat els 9.000 i escaig km que algun programa d'ordinador diu que ens separen!

M'agradaria destacar dues coses més:
1-La foto que ilustra l'escrit per mi és molt bona!...com l'has aconsseguit?
La bandera dels Sense Terra(MST)que és la meva opció de vida de fons!
...un somriure i la camisa del meu timão també presents!
2-Avui em guanyat 3-0 a l'altre equip de la capital,fent un còmput global de 5-0(molt bo,no?)
...l'altre dia desitjava una victoria culer al camp de la sobèrvia i de la prepotència...al camp del talonàri i de les individualitats(molt diferent a equip!)
Ahir vaig seguir el partit i me'n vaig alegrar.
Avui escoltant els periqitos,he recordat que en el teu últim mail a l'hora d'acomiadar-te deies...
Gràcies germanet!
Continuem xerrant i ens continuem veient per l'skipe...i et continuo llegint sempre...Mestre!!