Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

28 de gen. 2010

Tria les cançons que sortiran al bloc

Ja sabeu que el concert del dissabte passat 23 de gener va quedar enregistrat en audio i vídeo. Per tant, quan els hagi editat, posaré els talls d'algunes cançons en forma de fitxers d'audio o d'enllaços de vídeo al Youtube.
Ara bé, 22 cançons són moltes i no tinc previst posar-les totes.

Quines voldríeu recordar i tornar a sentir o fins i tot veure?


A la barra de la dreta del bloc he instal.lat una enquesta amb els títols de les 22 cançons que vaig interpretar i us demano que col.laboreu amb mi a dur a terme aquesta tasca. Voteu un màxim de 3 cançons i entre tots farem la llista de les que més van agradar.
Ah! Per cert! La participació a l'enquesta té una data límit que és el 23 de febrer, un mes després del concert.

Us enviaré un correu a tots aquells de qui tinc l'adreça electrònica, però també us demano que m'ajudeu a fer la difusió entre tots els coneguts que vau trobar al concert. Que voti el màxim de gent i així la selecció serà el màxim de representativa.

Moltes gràcies per seguir col.laborant en aquest joc!