Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

13 de gen. 2010

Falten 10 dies per al concert: proves de so


Avui falten 10 dies per al concert i penso que totes les coses es van resolent favorablement i arribarem al dia amb els deures fets.
Ahir dimarts 12 de gener vam quedar al Centre Cívic per fer fer les proves de so i llum que no vam poder fer dies enrere per culpa de la meva guitarra. Tornàvem a ser-hi l'Elena Planas (regidora de cultura i instigadora del concert), l'Albert Estrada (ex-baixista dels Strombers i que per la seva experiència en el mundillo de la música em pot i vol donar bons consells), el Jaume Carné (membre de l'Elenc Els Calderins i coneixedor de la taula de llums) i el Xavi Costa (també regidor de l'Ajuntament i coneixedor de la taula de so i de temes informàtics).
Ahir vam poder-ho provar tot. Jo vaig anar cantant i tocant (quin gustàs toca la guitarra amb cordes noves després de... 11 anys!!) mentre ells anaven col.locant, enfocant i provant els llums i fent diverses proves de so. Anàvem modificant volums de micro i guitarra, provant diferents alternatives, fent una primera equalització del so de la guitarra...
Bé, potser sóna massa pretensiós però va ser tot molt casolà:
- abaixa els aguts que "piquen" massa quan fas puntejats...
- puja el volum de la guitarra quan puntegis i abaixa'l una mica quan la rasquis
- prova l'altre micro que em sembla que sóna millor que aquest...

Ells van dir-me que sonava bé i per tant ara ja només depén de mi acabar de consolidar el repertori i cuidar-me la veu per arribar bé al dia 23.

Una cosa que em va fer molta gràcia és que segurament es podrà enregistrar el so del concert digitalment amb un ordinador portàtil connectat directament a la taula de so. Ahir vam fer alguna prova i poc o molt es va recollir el so. I per tant, espero que podré penjar algun arxiu de so en aquest bloc per a tots aquells que no podreu assistir-hi.
De fet, si no m'he equivocat aquí sota podreu escoltar un fragment de les proves de so, concretament de la cançó "Seguirem somiant" de Sopa de Cabra, amb altibaixos de guitarra perquè anàvem fent proves, però, si podeu sentir-ho... és un petit pas per a la humanitat, però... un gran pas per a mi.
Apa, seguirem informant...

6 comentaris:

Moisès ha dit...

Ànims, que això ja sona !!!
Moisès

anna ha dit...

:-) Ja et podem sentir! Que vagi molt bé el concert, i segur que ho podrem comprovar amb l'arxiu o arxius que penguis.

Petons
Anna

Àngels Olivera ha dit...

Molta sort!!!

Anònim ha dit...

Que bé que sona això, Eladi. Molt maca!
Mentre escoltava la cançó s'hi ha afegit l'Anna Rojas:
-Mare, aquesta cançó surt a "Ventdelpla" . M'encanta! Però... qui canta?
Ja fa campanya per anar al concert de l'Eladi. Si podem , et volem sentir en directe .
Petons de colors.
Carme

Bloc de formigó ha dit...

Hem escoltat la cançó i en ha agradat.
Per poc que poguem et vindrem a escoltar.
Ànims que et sortirà molt bé.
Petons dels normals, que ja és molt.
Una encaixada
Imma

Anònim ha dit...

Ei!! Ets un artista!!! La cançó és super bonica i sona molt bé. Moltíssima sort!! Tot i que amb aquesta il·lusió que tens segur que et surt molt bé!! (jo focalitzaré perquè així sigui).

Un petó
Cuida't
Cristina