Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

10 de gen. 2010

El Nadal 2009 que acabem de passar


Un altre any ha passat el Nadal i durant les vacances no hem parat quiets. El Roc i l'Ona han viscut aquestes setmanes com unes autèntiques vacances en les que cada dia sorgia la pregunta "Avui què farem?" perquè cada dia era diferent de l'anterior i molt diferent de la rutina diària de l'any.
Vam anar a la festa de Nadal de l'Oms i de Prat, al cagatió popular de Sant Vicenç, dos dies al cinema, a berenar al Viena, a jugar al Momo Park, a fer cagar el tió a casa dels avis, a dinar a casa d'uns avis, dels altres avis, de la tieta Rat; a portar la carta al Carter Reial, al Campi qui Jugui amb uns amics, a passejar pel bosc, han vingut amics i familiars a casa nostra, van venir uns amics a sopar la nit de Cap d'any, vam anar al Pessebre Vivent de les Torres de Fals, a la cavalcada de Reis de Calders, va venir el Rei Blanc a casa amb una colla de patges a portar mooolts regals...
Per tal que tots aquells que teniu curiositat pugueu fer una ullada a totes aquestes aventures que hem passat aquestes vacances, aquí teniu un recull fotogràfic.
Desitjo que us agradi...

1 comentari:

Anna ha dit...

Ooooooooooooooooooooooh!!! Quina sorpresa més agradable. M´encanten aquestes festes i viure-les quan hi ha petits és una passada. Llàstima que els nens es facin grans i la màgica i il.lusió d´aquests dies és perdi com la seva innocència, mentre això no arriba ho disfrutarem AL MÀXIM!!!!