Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

9 de jul. 2009

Vídeo de Calders

Per fer aquesta activitat he pensat de penjar-vos un vídeo del meu poble: CALDERS!
Un poble petit i tranquil on es viu molt bé, on encara ens saludem pel carrer, on surts a fer un encàrrec però pots parar-te a xerrar amb els teus veïns i sembla que el temps no corre tan de pressa com a la ciutat.
Si algú necessita situar-lo al mapa està a la comarca del Bages (perquè el Moianès encara no és comarca), a uns 15 km. de Manresa.

1 comentari:

Anònim ha dit...

El muntatge del video em sembla bo,de fet qualsevol diria,per les imatges que és un poble petitó...el que més m'ha agradat són les lletres que has buscat,n'hi ha que semblen un sol ben il.luminat.De fet,quina feinada això del blog,quina feinada fer-ho però que divertit disfrutar-ho...