Benvingut: passa, llegeix i opina

Estàs al bloc de l'Eladi Martínez pots buscar les notícies que t'interessin pels menús de la dreta "Cerca per etiquetes" (pots buscar per temes) i "Arxiu del bloc" (per ordre cronològic).
Per fer un comentari clica sobre la paraula "comentaris" que hi ha al final de cada notícia, escriu el teu comentari i escull la identitat "NOM/URL" posant el teu nom perquè sàpiga qui ets.
Gràcies. Espero que gaudeixis de la visita.

1 de jul. 2009

La maleta viatgera



Vet aquí una proposta que funciona a molts llocs. Agafem una maleta ben atractiva i l'omplim de llibres encara més atraients. Podem posar-hi llibres, revistes, contes, DVD... I un cop plena i ben explicada, la passem entre els alumnes per intentar que això els motivi i els desperti el gust de llegir. i de passada demanem la complicitat de les famílies, adjuntant-hi un quadern en blanc on cada família expressi la seva opinió sobre la iniciativa, la vivència que ha tingut a casa seva, suggeriments de millora...
Està clar que a llars d'infants o educació infantil això pot funcionar perfectament perquè connecta amb una realitat ja existent dels infants que tenen contes, que miren contes, a qui expliquen contes...
Però com funcionarà en cursos més alts on h iha un índex molt més alt d'alumnes que ahbitualment no consumeixen lectura?